Marielle

Grattis till min sköna 15-åring !


Josse Marielle Isabelle Morgan

Kär lek

Vad menar man egentligen med kärlek ? En kär lek . Jag tycker det är kärt allvar . Underbart och hemskt samtidigt . Man kan egentligen inte direkt påverka något .. av känslor . Så därför påverkas allt av allt som händer - det kan både bli underbara och hemska känslor . Men man måste hitta någon sorts balans och trygghet och våga lita på en person för att man ska kunna lyckas . Man måste tro på det man vill och lita på sina känslor . Lyssna på sitt hjärta .
Jag lyssnar till mitt hjärta , men ibland har jag svårt att tro på lycka . Jag väntar ofta på att det ska komma något dåligt med allting . Det tar så mycket på krafterna och slösar massa energi . Därför får man bestämma sig för att lita på sina känslor och tro på kärleken istället . Det som händer - händer , men man kan påverka hur situationer uppstår och sina handlingar .

Idag ska jag, som sagt, åka till Järna och fira min underbara lillasyster på hennes födelsedag .
Jag hatar hej då . Men snart ska jag ändå säga det . Man borde inte göra saker man hatar , men ibland måste man .
Jag tänker bara säga hej då för en dag . Imorgon ska jag tillbaka till min Morgan . Då ska jag säga hej då till mina syskon istället ! Men det blir också bara för ett tag . Så man får tänka positivt så ofta man kan .
Jag ska leva mitt liv . Och jag ska göra det bra . För det är jag värd . Alla är värda ett bra liv !
Man får lära sig av sina misstag , titta framåt och göra det bästa av alla situationer, göra bra saker för sig själv och andra och hitta saker som gör en lycklig !


Kärlek från Isabelle

Bruten åra

Så det blev en två-nätters tripp till Mosan (några mil utanför Falun) och det var ju skönt att få vara helt utan el och kranvatten . Eller åtmonstonde bra för miljön !
Första kvällen blev full av fyllon och dag 2 en riktig baksmälla för min del . Vi åkte ut i sjön med den söta båten och Morgan bröt av en åra !! Hur lyckas man med det ? Det var en ren olyckshändelse .
Sen tog vi en tur till Rättvik (Classic Car Week) vilket inte var så himla kul när man mådde som man gjorde . Men när vi väl kom tillbaka till skogen så hade jag och Morgan nakenbad och så grillade vi .
Vi fiskade en fisk oxå .. och Micke grillade den . Men ingen ville äta den . Jag undersökte huvudet .. och den hade tre tandrader.
Jag fattar egentligen inte varför vi dödar och äter djur . Det är hemskt . Jag tror inte det är meningen att det ska vara så .

Det var iaf en trevlig resa med Morgan, Suzz och Micke. Skönt att vara hemma igen ändå .
Imorn ska jag hälsa på mina syskon, framför allt med anledningen att min syster fyller 15 år . TIden går fort !







CIAOOOOOOOO

FLY

Shu lu lu
Natten var väldigt lång .. kollade på The Hangover och sen hade både jag och Morgan svårt för att somna .. så vi började kolla på Transformers ´. Men så blev vi plötsligt trötta och somnade bums vid fyra tiden .
På morgonen kom lilla mens-Zelda och blodade ner sängen . Men jag orkade inte bry mig , det är inte min hund , hehe så jag somnade om . När jag vaknade sitter världens sötaste i soffan och dricker kaffe . Känns ibland som att jag är nattmänniskan och han morgonpigg . Stämmer nog !

Har tvättat oxå .. och snart ska vi åka till stugan i Mosan med Suzz och Micke . Har aldrig vart där så det ska bli spännande och förhoppningsvis avslappnande .. har vart stressad hela dagen sen vi började den med en hetsig film - Crank High Voltage . Faktiskt rätt rolig !

Morgan busar med Zudden och han är en crazy dog !! haha

I am happy
Isabelle


BLOOD

Här kommer en söndag med lite regn och många moln! Yeah . Vad hände med värmen ?
Just nu sitter jag lite halvt uttråkad i soffan med en sovandes pojkvän brevid mig .
Hur tråkigt kan det bli ?
Har också dissat fika med vänner , pga min trötta fysik .. och börjar nästan ångra mig . Man borde hålla igång medans man är ung .
Vid lunch skulle Morgan då visa mig hur gott det är med blodpudding .. ångrar att jag ens försökte . Velade ett bra tag med en bit blod och lingonsylt på gaffeln innan jag tillslut slände in det i munnen . Smaken gav mig äckliga minnen och jag fick fram tårar i ögonen och höll på att spy. Riktigt vidrigt . Hoppade fram till kompostpåsen och fick kväljningar tills jag hade sköljt ur munnen och tog en bit av gårdagens underbara tacogratäng a la Morgan i stället . ÅH ! Fattar inte att något kan smaka så illa som blodpudding !

Ja en sådan dag har jag haft .

Dags för en kopp the !
Ciao / Bella


Last Friday at Sturegatan 70

Fredagen den 24 juli 2009 .. ja . Det var en bra fredag - men (tänk att det alltid ska finnas men) det var den sista fredagen hemma hos Sofie och Elle på vår kära Sturegata . Där även jag bodde en gång (& träffade min Morgan för första gången + att Sofie träffade sin Marcus där för första gången) Så inte är det konstigt att jag säger just kära Sturegatan.

Nu har det gått en tid och det är dags att tömma studentlägenheterna från underbara flickor. Och vad händer nu med Sofie och Elisabet? Det vet man inte än. Jag vet bara att jag älskar dem!

Utflyttnings(-för)festen var mycket trevlig. Enkel med några underbara vänner och vänner till vänner. Mys!
Kvällen fortsatte på Rådhusgården med skön musik och fina människor. Och så kom min baby också och vi verkar vara bra på att förstöra för oss . Så när jag lurat honom till att kissa på ett lite väl osmart ställe kom en gul vakt och bad honom lämna gården. En trogen flickvän följer väl med ? Så vi fick säga hej då till våra kamrater och tacka för en mysig kväll .




Vackra Elisabet är galen ibland

Lilla Sofie och en skymt av söta Anna
_________________________________________________________

Kvällen var som en påse Gott & Blandat , fast med extra mycket lakrits <3


Avslutade kvällen med ett varmt och knas fyllebad . Sen musikstund med hjärtat !

Människa

Allt vi kan göra är att försöka
Vi är bara människor
Vi kan inte allt
men om vi kan något så är ju det bara bra eller kanske till och med helt underbart
Misslyckanden blir man starkare av
bara de inte blir för många
då kan man drunkna i dem
Det gäller bara att se sig själv som någon
Ibland kan det räcka med att bara tro på sig själv
Våga

La Vita E Bella

Livet är underbart !

Det är torsdag . En vanlig torsdag fast ändå lite annorlunda . Vet inte varför .. men .. vad jag skulle göra nu var att säga GRATTIS till KARIN ! wohooow : )

Sitter i Falun nu brevid Morgan och tittar på Oskyldigt dömd . Ska bli väldigt intressant att se vem som är oskyldigt dömd idag .. denna härliga torsdag !

Förresten så har jag och Morgan diskuterat mänskligheten idag . Tänk hur konstiga Sveriges lagar kan vara ibland ! Och människor är en väldigt egoistisk art som lever för att få makt . Många i alla fall . Ibland tycker jag att människor har för lite frihet i samhället ..

Jaja . Hä e full söm hä e !


RSS 2.0