Ugly today

Fett klängpläck och kroppen är ren.
Känner mig så ful denna morgon. Och det är jag också. Sliten som ett djur.

Tack Elisabet, Jonna & Anna.
Igår kväll blev en impulskväll. Det var inte alls meningen att jag skulle på den där överraskningsfesten, men det var roligt så jag ångrar mig inte.
En livrädd födelsedagsunge och massa som står henne nära. Men vart kommer jag in i bilden? Jag har iallafall träffat henne. Jag vet vem hon är.
hihi
Bussen ner till stan pratade jag mest med Morgan. Inte i telefon, utan IRL. Vi satt brevid varandra på bussen. Fattar inte vart han kom ifrån. En tragedi uppstod dock där på bussen. Vet inte om jag vågar uttala mig om vad, men det var något som fick mina vänner att hoppa av en hållplats tidigare.

Vid torget stod en missionsbuss som vi satt i, Elle, Morgan & jag. Där fanns bullar och saft och intresserade vuxna.


Är jag vuxen?
Fyller ju 19 om en vecka. Då är man väl vuxen? Eller? Vad är det egentligen. Att man är färdigväxt? Ska jag alltid ha storlek 38 på mina skor? Ska jag inte bli fetare? Det vore väl skönt om det åtminstone kunde sluta här. Fettväxten alltså :) Fnissigt..

Jag och Morgan begav oss hemåt. På gående fot.
(det tog väl en sisådär 45 min med klack)

Det här är Anna

VA?

Vad har jag gjort med min blogg ? haha råkat bytt. verkar gå segt att byta tillbaka , eller byta om . Shue

tja .

god morgon & hej
Sovit ruskigt dåligt inatt, eller hade mest svårt att sova. Flera timmar tog det. Jag tror att jag tänker för mycket!

Pratar med Sofie & Moa, men ska nu hoppa in i duschen och bli pigg. Dom spelar fia, men jag känner att jag inte har tid att vara med. Kanske får ta en titt i stan med min gubbe, om han har tiden vill säga.

Frukost: Fjällyoghurt, blåbär/smultron med Acidophilus & Bifidus
GOD! PUSS!

perfekt

Smakade på disktrasan, nu är hela köket så snyggt så att jag tänkte sova där i natt.
En mörkröd soffa och jag i grå klänning. Vred på persiennen tidigare idag och då lyste solen. Nu öppnade jag balkongdörren och det har precis regnat. Det är blött på backen här ute i Falun. Ska äta tonfisk, potatis och egen sås. Undrar om det blir gott. Mannen kom precis hem och jag har fått ståltråd. Underbart! Jag ska sätta på mig min smarthjälm och plugga. Hej då!

Cake

Funderar på hur jag ska göra min födelsedagstårta. Inte så långt kvar till den 7 november. Men jag tror att jag har bestämt mig, ungefär.
Den här tårtan dekorerade jag och Elisabet till Sofie, när hon fyllde 20. Gullig va?



Oktobers sista tisdag

Igår lagade vi en god soppa. Vi gjorde den av kantareller, gullök, purjolök, mjölk, champinjoner, tomater och broccoli. Kryddade med örtsalt. Mjau! Vi drack julmust till, så det kändes lite juligt, med stearinljus i våra lyktor från Indiska. Dessutom åt vi vårt nybakta bröd, tekakorna, som vi gjorde tidigare under dagen.
Kvällen avlutades med Sagan om de två tornen. Vi delar upp vårat Ring-maraton på tre kvällar. Ikväll blir det den sista!

Och nu är M at work, så jag ska sysselsätta mig med skolarbete. Men först ska jag städa lite och sätta på kaffe.

Sahara Hotnights - The Loneliest City of All

Vackra höst, idag blir en fin dag

Jag sitter i vår säng och inväntar, planerar och ser fram emot den här dagen.

Först på listan: Frisk dusch!
Sedan ska jag kliva in i vår gigantiska garderob och välja ut något passande inför vår glammiga kväll i Nordanåker med the Green Queens och Pink Ladies.

Innan vi anländer i D-J (taxi Kock) så ska jag möta upp Sofie, på kanske en kopp i Kupolen, och sedan möter vi upp Johanna där omkring. Hon fixar med körkortet och då får vi andra hålla tummarna så länge!
Men det blir dock Anders som kör, om jag förstår rätt. Kul!

Så, nu ska jag underhålla det nystädade badrummet.
PUSS !




















Hemma hos Sofie / Nordanåker .
Ibland skapar man vackra ting!

do me

Det suger att vara jag idag!! Solen lyser, allt är vackert .. jag borde plugga, städa, handla, baka.


hallongrottor ..
som du vill ha.
Men om du ska toffla för chefen, känns det som att du .. förtjänar extra stora och goda hallongrottor.

Hade planerat en tripp till Lagerhaus, för att köpa den där "ljuvliga" termosen som jag såg där igår. Men eftersom min rena lathet tog över min dag så har jag inte fått något gjort alls idag. Men idag tycker jag inte synd om mig själv.

Lyssnar på P3, din gata och fick höra en bra låt:
Serani - No Games

Vad är det i min kropp som säger NEJ ?
Att jag inte ska gå och handla, eller att jag inte pallar städa.
Nu slog det mig, brist på näring. Kanske ska äta något .. men det är inte roligt att laga mat ensam, om det dessuton bara är jag som ska äta.

Hm . Kanske ska börja med lite meditation.

Yeh, ciao so long!

Nordanåker, idag och då

Vaknade tidigt och lycklig idag. Har ätit frukost och ska nu gå över till make och hår.
Har fixat ett litet sminkbord, men min stora spegel på. Gud vad längesen jag sminkade mig!

Ska säga hej till Marielle, mamma, Nalle och så kanske Elisabet om hon är hemma. Det blir alltså en tur till Järna idag istället. Då kan jag passa på att ta med mig min varma kappa hem. Hösten är verkligen här!

Det kanske är dags att vakna, har nog hållt mig lite isolerad sedan slutet av sommaren, men nu är det snart november och min födelsedag! Med isolering menar jag inget negativt. Jag är så lycklig här inne i lägenheten. Men man missar så mycket av det där ute!

Måste hälsa på mina vänner mer. Synd att vi bor så långt bort ifrån varandra. Tänker på Sofie & Elle, vi alla tre bor på olika ställen. Vi som aldrig haft problem med att träffas, eftersom vi alltid bott ca 100 meter ifrån varandra.

Vänskap är vackert

puss

Isabelle


vi är fula

... och vi ska åka buss idag. Jag ska packa min väska nu, efter min dusch. Jag & Sofie, som nu mer bor i helt olika städer. Har nog aldrig hänt mig och Sofie.
Jag ska träffa min mormor och min morfar som är och hälsar på min familj. Så jag ska ju träffa min familj oxå.

På stan kommer jag att få lov att vänta i ca 30 min .. så då ska jag kolla lite. Och kanske köpa godis .. är så sugen!

Hej do


Sylvia Vrethammar

Sitter och kollar på TV4, "Efter tio" och nyss sjöng Sylvia Vrethammar en sång. Jag gillar låten "Tycker om dig" bäst. Den ger många minnen ifrån Nordanåker!


Day before 2day

Skulle vilja klistra in min gårdag som började med brödbak . Testade receptet jag fick av Sofie och lade till någon dl linfrön. Det blev gott för att vara första gången jag bakat det. Bakade även en sockerkaka, och som gäster fick jag Elisabet, Anna, Johanna & Jonna . Vi drack några kaffekoppar och sedan åkte vi Anna's cherry in till stan och tittade. Där träffade vi även Hanna & Elin.



tack prinsessor

Prinsessor och soldater

Lika bra att leka bra
Hon vill va det bästa
Hon säger "du är soldat och jag prinsessa"

Det finns inga prinsessor mer. Kan vi sluta leka det ?
Det finns inga soldater mer. Kan vi sluta leka det ?
Och hon slutar le

Jag är ett monster, jag är ett monster.
Men jag kände att jag måste.


Det är värt att leva
Det är värt att leva

du var soldat och jag var prinsessa men du försvann ut i krig och jag blev ensam i mitt torn. jag väntar på dig än. ge inte upp för du kan bekämpa draken om du samlar kraft. när jag var liten grät jag hela tiden. men du sa att det är värt att leva, det är värt att leva. dom är monster, dom är monster och vi kände att vi måste.


TO day

  • Diska & städa hela ettan
  • Duscha
  • Laga mat (kyckling med ris och currysås)
  • Skriva filmanalys; The Holiday
Känner mig för trött .. men jag håller på och peppar med musik och några pussar (så kanske jag lyckas fjäska till mig lite hjälp oxå :)

Jag är en vampyr Jag suger och spyr Jag vill komma in Jag vill bli din


HEJ

Solen lyser och jag har äntligen lite framtida planer! Inte inför någon längre framtid men för helgen. Imorn åker jag till Borlänge, möter upp Elisabet där, sen åker vi vidare till Sofie i Ludvika. Vi tänker ta en titt i stan, fika Sofie's hemgjorda bröd och titta på hockey. Känns riktigt kul och ser fram emot en hel dag med mina underbara barndomsvänner.
På lördag kväll har jag och Morgan blivit bjudna på fest, och samtidigt har Elin och Hanna en liten avskedsfest samma kväll. Så jag får väl kombinera kvällen på något vis.

"Vi har inget toapapper, så jag får lov att torka mig med cigaretter"
Isabelle till Sofie 1 oktober 2009

 

OBS! Jag röker inte längre.


RSS 2.0