Hej pappa

Det är viktigt att vara en bra pappa ! Alla behöver en pappa . De flesta pappor jag vet , är heelt wuäck !
Till exempel min . Han är inte bara knäpp och det är inte bara det att man kan skratta åt honom .. utan det är det att han är så knäpp så att man skrattar , för att man inte fattar att det finns så blåsta människor på jorden . Med blåst menar jag att hjärnan, samvetet och förståndet har flugit ur honom . Jag vet inte när , men jag tror inte att han har haft något liknande under min tid här på jorden . Min pappa kan inte visa positiva känslor och är dålig på att visa kärlek till sin familj . Han vet ytterst lite om hur man beter sig mot andra människor (han har lätt att skina utåt, fastän han är ett svin mot sina närmaste) och han har enorma kontrollbehov . Inte nog med det så är han så dränkt av alla sina fördomar så att man kunde tro att han var sjuk . Och någon psykisk störning finns det nog att hitta där inne i hans lilla kropp . Tråkigt nog så skulle han aldrig respektera den själv . För det är precis vad han vägrar .


KNAS BAS

Vaknade en kortis halv sju på morgonen . Och jag hatar att säga hej då . När man inte vet när man kommer ses igen ! Och när man vet att man kommer sakna någon så mycket att det gör ont i hela kroppen . Och saknaden är så hemsk , samtidigt så fin .
Så låg jag och tänkte att jag skulle gå upp jag oxå .. tänkte och tänkte .. sen kom jag på att jag skulle ut på cykeläventyr med några från klassen (Natur- och friluftsliv A, vet inte varför jag har den kursen) . Typiskt nog och typiskt mig , så hade jag inte planerat någonting och eftersom vi skulle övernatta i skogen efter några mils cykeltur över myrar och i skogar , så blev det extra problematiskt utan mat , ryggsäck och skor . Därför somnade jag om och drömde mardrömmar om ekorrar !! Vaknade upp igen av Johannas telefonsamtal och med en massa ångest på axlarna . Vad ska det bli av mig ?!! Jag är så himla lat ! och jag vet det själv ! Men jag orkar bara inte med sånt som får mig att må dåligt just nu . Som till exempel dagar fyllda av skolarbeten och sånt som min hjärna inte klarar av . Jag behöver vara lycklig ett tag nu .

Jag har nu kommit fram till att jag måste lära mig att orka med sånt som jag inte orkar med ..
.. om jag orkar !

Men en knas bas gör det jobbigare att kämpa . En knas bas är som att cykla på en myr . Eller åka båt på is .

Ha en fin dag
/ISABLÄ


RSS 2.0